tirsdag den 26. juli 2011

Tirsdag 26 juli San Francisco

Slut med varme, bjerge og klar himmel.

Opdæmmet sø syd for San Francisco

Vi regner med at dette er sidste dag med stærk varme og helt blå himmel.  – Og det er det. Vejret her i San Francisco er typisk for området. Pæn sol og lidt kold vind – for første gang på ferien skal vi overveje at tage en trøje på.

Vi har fra Yosemite kørt ned fra Sierra Nevada bjergene til et helt gult tørt område. Kæmpe marker med hø eller græs. Senere kom der landbrug til. Store områder med frugttræer, majs, jordbær og diverse.



Vi forstår godt Niels’ problemer med at køre i USA. Det er næsten umuligt at finde et sted at tisse. Der er ingen rastepladser – der kan godt være øde, men typisk er der en bil i minuttet, så man kan heller ikke stille sig i vejkanten. Man kan køre hundrede kilometer på deres motorveje uden en mulighed for et toilet.
Man er simpelt hen nød til at køre til et indkøbscenter for at finde et toilet.



Frugtbod

De sidste 70km mod San Francisco kørte vi af en 8spors motorvej med 110km/t og megen trafik – det var ikke svært at finde hotellet, da byens veje er opdelt som et net.




Pers pung gløder efter beslutningen om at parkere bilen i hotellets kælder. Vi skal betale 44$ pr. døgn – svarende til 242Kr - København ville være stolt over de priser. Det er forbudt at parkere mere end 2 timer på gaden og der må slet ikke holde biler mellem 2 og 5 om natten de fleste steder. Der skal renses gader!!

Vi var på hotellet allerede kl 13:30 fik værelse og gik straks i byen. Vi bor midt i Fishermans wharf kun en  gade fra den berømte Pier39. Vi så områderne ved disse piers og gik senere ad de stejle gader ind i byen. Vi spiste middag i en italiensk restaurant.


Restaurant

PS: Vi har læst at de kommende dage bliver med godt vejr i Danmark. Dejligt at høre.


1 kommentar:

  1. Sikke nogle skønne billeder!
    Man bliver da slet ikke jaloux - her på sofaen under tæppet i det kolde nord :)

    Bliver spændende at høre om det hele, når I kommer hjem igen. Hils USA fra mig :)

    SvarSlet