mandag den 25. juli 2011

Mandag 25 juli Yosemite / Mariposa


Endnu en dag med skyfri himmel og en dejlig dag venter på os. (undskyld Danmark, vi håber I snart får sol og varme). Her kan vi ikke klare os uden en tændt aircondition både i bilen og på værelset.
Dagens morgenmad, der fulgte med hotellet, er ikke værd at skrive om. Så det lader vi være med.



Vi kørte tidligt i parken. Der var allerede god trafik og mange mennesker ved de udsigtspunkter der er. Vi havde dog ingen problemer med at parkere ved de steder vi ville se. 



Vi har set nogle af de flotteste vandfald og imponerende klippeformationer i dag. Vi har ikke nået parken rundt – det er simpelt hen for omfattende. Vi har i stedet nydt de områder vi har udvalgt.  I forhold til de andre parker vi har besøgt er denne grøn og med meget vand. Den er ikke så specielt, når man har set bjergene i Europa. Vi er også ved at være mætte af indtryk og er sværere at begejstre. Men floderne er altid imponerende at betragte og der er meget liv ved og på floderne her i parken. Folk bader, flyder og rafter på floden. Her er stadig varmt – omkring 34 grader tror vi.





Det var godt at vi i går ankom fra øst-ingangen og fik set den del af parken. Den er så stor 40x50km, at vi i dag ikke orkede at køre parken igennem.  Husk på at det er bjergveje gennem hele parken.
Vi spiste på restaurant i dag i Mariposa. Vi så godt nok restauranten i går, men da var den menneskeforladt og så lidt ussel ud. Vi fik den dog anbefalet i dag i Informationscentret og gik så derned klokken 19. Byen er forvandlet i dag. Søndag er åbenbart en dag hvor man sidder hjemme med familien. I dag, mandag er der mange mennesker og mange biler på vejen. Vi måtte sidde ½time i kø uden for restauranten for at få et bord. Vi fik dejlig mad, Laks og steak – nam nam. Det var ventetiden værd.
Byen er ikke så kedelig som vi opfattede den i går. Der er stort supermarked og en del sjove butikker. 



PS til Jane. Det har ikke været muligt at få din shampoo. De kender den godt og henviser til frisører, som heller ikke har mærket. Vi prøver lige i San Francisco også.



På kontoret

1 kommentar:

  1. Rart at se kontoret har aircondtion, ellers et godt billede af jer

    SvarSlet