tirsdag den 19. juli 2011

Tirsdag 19 juli Bryce Canyon

Vi var tidligt ude af fjerene (6:10) – Vi skulle køre 450km i dag. Fra Grand Canyon til Bryce Canyon. Landskabet ændrede sig hele tiden – det var på intet tidspunkt kedeligt at køre denne tur. Mærkeligt at køre i ca. 2000meters højde i helt fladt landskab på en slette efterfulgt af frodige omgivelser i mindre bjerge.  Vi kørte over Colorado floden ved Navarro Bridge. Et helt forrygende landskab som fra en anden planet – alt i varme farver.





Bryce Canyon er et eventyrligt smukt landskab af røde eroderede kalkstensklipper, der former de utroligste figurer. Man ser hele tiden nye figurer i de stenudformninger der er. Udsigten skifter efter hvor solen står på himlen. Vi har brugt megen tid bare at betragte disse fantastiske scenerier.
Vi kommer ikke til at gå ned i disse Canyons – Hanne er ikke meget for højder og her er virkelig tale om store højder. Så slipper vi også for det besvær, da det er ret varmt og luften er tynd.
Der er temmelig gode veje her. Mest almindelige landeveje, hvor man må køre mellem 55 og 65miles. Det er dog lidt skræmmende, når en lastvogn med hænger kører ca 65miles(110km/t) tæt bagefter en.  I de fleste små flækker holder egnens sherif som regel i sin firehjulstrækker og holder øje med folk. Vi har set en del trafikdræbte dyr – typisk hjorte. 





Per var efter stor tag-selv buffet ude og løbe en kort tur. Temmelig hårdt at løbe i 25graders varme i 2300meters højde. Det blev også kun til 4½km.

2 kommentarer:

  1. Hej med jer to
    Spændende at følge jeres tur på denne måde. Det bringer også mange minder og billeder frem inde i hovedet fra vore tur i 2004 med Mads og Maria.
    Vi ser frem til nye sider i "dagbogen.
    Kirsten & Finn

    SvarSlet