torsdag den 14. juli 2011

Los Angeles

Vi havde forventet 3timers transittid fra vi landede i Toronto, til vi skulle videre med et nyt fly mod Los Angeles. Desværre blev vi 1½time forsinket i Kastrup, grundet sjusket kufferthåndtering. Vi var derfor spændte på om vi kunne nå flyet i Tornto - men det var ikke et problem. Der var ingen kø nogen steder i lufthavnen - så vi kunne komme hurtigt gennem, bagagemodtagelse, paskontrol, indrejsekontrol og aflevering af kuffert til det nye fly.
Vi var fremme i L.A. 20 timer efter vi startede hjemmefra i Mørkhøj. Vi synes der var god plads i lufthavnen og ikke ret mange mennesker. Vi så dog kun et lille hjørne af lufthavnen og da vi trådte udenfor kunne vi se at lufthavnen var enorm med mindst 7 terminaler. Vi skulle køre i 15 minutter med shutlebus for at komme til biludlejningsfirmaet. Vi valgte en Dodge, da vi ikke synes det passede med at køre KIA i USA. :-)
Vi fandt hurtigt hotellet og fik der at vide at man ikke selv måtte køre bilen på plads på parkeringen - det er der personale til. Til gengæld koster det 25$ pr døgn i parkering.

Torsdag har vi været lidt rundt i byen. Vi købte en rundtur for at se området og få vist vor de rige og kendte bor. Billedet på siden er fra Beverly Hills. Vi gik rundt på Rodeo Drive, hvor Julia Roberts gik shop amok i "Pretty Woman". Senere var vi på Farmers market og sidst på dagen kørte vi til Santa Monica beach, hvor vi så solnedgang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar