tirsdag den 9. august 2011

Mandag 8 august French Beach

Hvad nu – det er overskyet!! Skyerne hænger i dalen og det er ikke specielt varmt.
Vi får spist morgenmad inde i camperen og får hurtigt og kørt fra pladsen. Vi har fået af vide at den gamle grusvej mellem Lake Cowichan og Port Renfrew nu er asfalteret, så den har vi tænkt os at benytte. Det er en gammel tømmertransportvej, hvor store lastbiler kører tømmer ud fra skovhuggerne. Hvor man passerer floderne er vejen ensporet og man skal lige tjekke om der er en lastbil på vej over. De kører ikke langsomt. Det er en smuk tur med få biler og vi kan køre i vort eget tempo, som ikke er hurtigt





Vi stoppede kort ved Port Refrew for at se på floden og de få huse der er i byen. Vi så laksen springe mange gange og der burde være rig mulighed for at gøre en god fangst.



China Beach

På vejen har der ikke været en eneste butik, så man kunne købe ind til lidt mad.
Vi besøgte China Beach og gik turen mellem de høje træer ned til kysten. Ca ½ km ned ad bakke til en meget smuk strand.




Vi kørte videre til French Beach gennem Jordan River, hvor Københavnertosserne igen troede at man kunne købe ind. Ak – 3 huse og ingen butikker. Der var dog en campingvogn hvorfra de solgte Fish and Chips – ikke lige noget for os.
Vi fandt en god plads på skovcampingen i French Beach. Den er uden service. Dvs. her er en plads med bord og bænksæt og bålplads samt nogle lokummer. Ingen servicebygning, strøm, vand eller brusere. Godt vi har det hele i vognen.






Vi måtte køre 20km ind til byen Sooke for at handle lidt til aftensmaden. Vi har siddet hele eftermiddagen på stranden og nydt solen og den flotte natur.
Vi fik tændt bålet tidligt, da vi havde tænkt os at grille de pølser og det kød vi havde købt. Det virkede fint og vi fik en dejlig middag.




Italian hot sausages


Dette bliver vores sidste overnatning i camperen – suk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar